Zrenjaninci Vodovodu duguju 260 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjaninci Vodovodu duguju 260 miliona

Građani Zrenjanina i okolnih mesta duguju javnom komunalnom preduzeću Vodovod i kanalizacija za usluge dopremanja vode i odvođenja otpadnih voda oko 260 miliona dinara.

Iz tog preduzeća danas je saopšteno da su zbog velikih dugovanja prinuđeni da građanima upute opomene da izmire svoja dugovanja ili deo obaveza i zatim potpišu reprogram za ostatak duga, jer će, kako su naveli, u protivnom biti isključeni sa vodovodne mreže.

Siniša Gajin iz Službe informisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u tom preduzeću, naveo je da je od sredine novembra podeljeno oko 9.000 opomena korisnicima u gradu i naseljenim mestima, a da od danas počinje podela drugog i poslednjeg poziva korisnicima da izmire svoje zaostale obaveze.

Do sada je sa korisnicima potpisano oko 900 reprograma duga.

"Nama nije cilj da bilo koga isključimo sa vodovodne mreže, već da želimo da postignemo dogovor sa korisnicima koji će odgovarati i preduzeću i samom korisniku", naveo je Gajin.

Na listu korisnika za isključenje, bez novih upozorenja, biće stavljeni oni koji ne izmire svoja dugovanja ili ne potpišu reprogram, tridesetog dana od dobijanja poslednjeg poziva, a svi koji budu isključeni sa mreže moraće najpre da izmire dugovanja u potpunosti, ali i da plate troškove ponovnog uključenja.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Građani Vodovodu duguju 260 miliona

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2016

Građani Zrenjanina i okolnih mesta duguju javnom komunalnom preduzeću Vodovod i kanalizacija za usluge dopremanja vode i odvođenja otpadnih voda oko 260 miliona dinara...Iz tog preduzeća danas je saopšteno da su zbog velikih dugovanja prinuđeni da građanima upute opomene da izmire svoja dugovanja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.