Zrenjanin obezbedio đačke torbe za prvake

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin obezbedio đačke torbe za prvake

Grad Zrenjanin obezbedio je i ove godine đačke torbe i osnovni školski pribor za sve učenike sa teritorije tog grada upisane u prvi razred osnovne škole.

Kako je iz kabineta gradonačelnika danas saopšteno, u prvi razred osnovnih škola na teritoriji tog grada krenuće 1.110 prvaka, a đaci će poklon dobiti u svojim školama tokom prvim danima nove školske godine.

Uprava grada Zrenjanina savetuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << roditelje đaka prvaka da ne žure s kupovinom školskog pribora i izlažu se dodatnim troškovima, a ono što im bude nedostajalo moći će da nabave početkom školske godine u saradnji sa školama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.