Zrenjanin: Za obnovu hale 447.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Za obnovu hale 447.000 evra

Radovi na rekonstrukciji Sportske hale "Medison" u Zrenjaninu zvanično su počeli danas uz finansiranje od 447.000 hiljada evra u okviru programa IPA prekogranične saradnje Rumunija-Srbija. Rok za realizaciju projekta je dva meseca, nosilac projekta je Grad Zrenjanin, a rumunski partner Privredna komora industrije i poljoprivrede u Temišvaru, dok Evropska unija (EU) u finansiranju učestvuje iznosom od 387 hiljada evra.

Temeljna rekonstrukcija je potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog dotrajalosti objekta i da bi se prilagodio novim potrebama.

Hala sportova "Medison" izgrađena je 1962. godine i najstariji je namenski sportski objekat u Srbiji. Tokom više od pola veka, u toj hali je bilo mnogo sportskih takmičenja, često međunarodnih, koncerata, sajamova i drugih manifestacija.

Projektni menadžer Željko Kevrešan kazao je da Grad Zrenjanin želi trajno da reši prostor za organizovanje sajmova, kroz novu kategorizaciju "Medisona" kao multifunkcionalnog objekta i da unapredi uslove za sportske aktivnosti.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je posetio gradilište, ukazao je da će posle ovih radova hala "Medison" izgledati potpuno drugačije i bolje nego do sada.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.