Zrenjanin: Spreman tender za vodu

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Spreman tender za vodu

U skladu sa nalogom gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića da se u što kraćem roku raspiše nova javna nabavka usluge prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin, JKP "Vodovod i kanalizacija" i komisija koju sam formirao završila je postupak pripreme i utvrdila tekst tenderske dokumentacije koja će u toku dana biti objavljena na Portalu javnih nabavki.

"Time možemo smatrati da je, kako je i najavljeno, da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << javna nabavka usluge - prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin danas raspisana i da od danas teku svi rokovi koji se tiču ove javne nabavke", rekao je danas direktor JKP "Vodovod i kanalizacija" Goran Tajdić.

Rešenje Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki pristiglo je na adresu JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin 17. decembra.

Tim rešenjem se u celini poništava otvoreni postupak javne nabavke usluge - prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin, za koji je poziv objavljen na Portalu javnih nabavki dana 09.09.2014. godine, naručioca JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.