Zrenjanin: Policajac uhvaćen sa 12 džakova duvana

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Policajac uhvaćen sa 12 džakova duvana

Ukupno 12 džakova duvana pronađeno je kod jednog policajca iz Beograda, i jedne osobe iz Kruševca, a protiv njih su podnete krivične prijave, saopštila je policija u Zrenjaninu.

Osumnjičeni su 21. oktobra, radi dalje prodaje, nabavili i prevozili 12 džakova rezanog duvana teškog 120 kilograma, čija se vrednost procenjuje na oko 180.000 dinara. Utvrđeno je da oni nemaju ovlašćenje nadležnog organa za bavljenje trgovinom i prometom duvanskih proizvoda, dodaje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u saopštenju.

Policajac je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja jer se prilikom kontrole, predstavio kao policijski službenik i pokušao da izbegne pregled automobila kojim su prevozili duvan.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.