Izvor: Magyar Szó, 04.Avg.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen je ovogodišnji Sekelj Tour

U nedelju je, nakon 800 kilometara vožnje, u Skorenovac stigao karavan ovogodišnjeg Sekelj Tour-a.  Jedanaest biciklista-amatera iz Skorenovca, Vršca, Zrenjanina, Kovina, Srpskog Kovina i rumunske Krajove je na put krenulo iz rumunskog naselja Madefalva. Turu je vodila Iren Dani.

Osmodnevna ruta je ovoga puta zaobišla veće gradove, a biciklisti su mogli da uživaju u lepotama prirode. Karavan je prošao i visokim putem dugim 135 kilometara i širokim 2200 metara, koji povezuje južni deo Rumunije sa Transilvanijom. Vreme je bilo promenjivo, na šta su se već biciklisti navikli. Ozbiljnijih povreda nije bilo.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Magyar Szó...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.