ZR: Ubio bivšu nevenčanu suprugu, pa sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Ubio bivšu nevenčanu suprugu, pa sebe

U Zrenjaninu se sinoć oko 20 časova dogodilo ubistvo i samoubistvo, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

U saopštenju se navodi da je dvadesetsedmogodišnji muškarac iz Zrenjanina iz vatrenog oružja usmrtio bivšu nevenčanu suprugu (1985), a zatim je izvršio samoubistvo.

Kako nezvanično saznaje Radio-televizija Vojvodine, muškarac je iz još uvek nepoznatih razloga ubio ženu u kući njenih rođaka, a zatim se vratio u svoju kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i tu oduzeo sebi život.

Iza njih je ostalo četvoro dece, od koji je jedna dvomesečna beba.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Više detalja o samo događaja znaće se nakon istrage.

237

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Ubio bivšu nevenčanu suprugu, pa sebe

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Nov.2015

U Zrenjaninu se sinoć oko 20 časova dogodilo ubistvo i samoubistvo, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu...U saopštenju se navodi da je dvadesetsedmogodišnji muškarac iz Zrenjanina iz vatrenog oružja usmrtio bivšu nevenčanu suprugu (1985) a zatim je izvršio samoubistvo...Uviđaj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.