ZR: Susret sa argentinskim književnikom Giljermom Orsijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Susret sa argentinskim književnikom Giljermom Orsijem

U Gradskoj narodnoj biblioteci "Žarko Zrenjanin" u Zrenjaninu, u petak 2. oktobra, sa početkom u 12 časova, održaće se susret sa argentinskim književnikom Giljermom Orsijem.

Program će voditi Vladimir Arsenić, a prevodilac će biti Bojana Kovačević.

Giljermo Orsi rođen je u Buenos Ajresu 1946. godine. Bavio se izdavaštvom i novinarstvom, a poznat je to tome što je svoju karijeru posveti pisanju krimi romana.

Objavio je veliki broj nagrađenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dela - "Vagon ludih", Telo žene", "Posada starog bolera", "Pasiji sinovi", "Palajove noći", "Kopači zlata", "Niko ne voli policajce", "Sveti grad" i druge.

Program organizuju Kulturni centar Zrenjanina i Gradska narodna biblioteka "Žarko Zrenjanin2, u saradnji sa Ambasadom Republike Argentine u Srbiji. Književnom susretu prisutvovaće i Njegova ekselencija Ambasador Republike Argentine u Srbiji Rikardo Fernando Fernandez, kaže se u najavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.