Vrebalov saslušan, pa pušten iz pritvora

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrebalov saslušan, pa pušten iz pritvora

Milivoj Vrebalov potpredsednik vojvođanske skupštine rano jutro pušten je iz pritvora. Iako je tužilac tražio dam u se odredi pritvor do 30 dana nadležni sudija u Zrenjaninu procenio da nema elemenata za određivanje pritvora.

Vrebalov je bio priveden juče oko 17 sati, a ispitivali su ga u vezi sa projektom iz

2011. godine. Radi se o školi za decu sa posebnim potrebama koji je finasirao Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine, koji nikada nijezavršen. Vrebalov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ranije tvrdio da opština Novi bečej na čijem je čelu bio tužila izvođača radova zbog neizvršenog posla.

Saslućšani su Igor R valsnik firma "Gardi", koja je izvodila radove I Stojan S. i Zoran J. iz firme IBS koja je tada vršila nadzor na radovim i svi su pušteni iz pritvora.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.