Uspomena iz Banata

Izvor: Danas, 12.Feb.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspomena iz Banata

Zrenjanin - Sve što u turističkom pogledu nude lokaliteti u samom gradu i u okolini Zrenjanina poput Carske bare i Kaštela u Ečki biće predstavljeno na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u zajedničkom nastupu hotelijera i ugostitelja, saopštilo je JP Turistički centar grada Zrenjanina. Na štandu Turističkog centra Zrenjanina, u hali 14 gde se predstavljaju i druge turističke organizacije Srbije i Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Zrenjaninci će predstaviti svoju ponudu zajedno sa Banjom Rusanda, Carskom barom, HTL Vojvodina, Kaštelom, organizatorima manifestacija, ugostiteljima, udruženjima i svim saradnicima koji čine sastavni deo turističke ponude Zrenjanina.

- Beogradski sajam turizma je od velikog značaja za predstavljanje turističke ponude jer je to najveća i najposećenija manifestacija ove vrste u regionu. Sve vreme sajma gastronomsku ponudu predstaviće posetiocima udruženja i aktivi žena koji su sastavni deo tradicionalne manifestacije "Banatske vredne ruke". Ovo je prilika da se posetioci ove manifestacije podsete na sve ono što godinama promovišemo i upoznaju sa novim sadržajima koje želimo da afirmišemo u narednom periodu, objašnjava Marica Kosanović, menadžerka TIC Zrenjanin.

Prema njenim rečima, najvažniji dan je petak, 19. februar, kada će Turistički centar sa svojim saradnicima pokušati da dočara sve lepote grada i multikulturalnost sredine koja ga okružuje pod sloganom "Ponesi uspomenu Zrenjanin". Sve vreme sajma gastronomsku ponudu Banata predstaviće posetiocima udruženja i aktivi žena koji su sastavni deo tradicionalne manifestacije "Banatske vredne ruke". Ovo je prilika da se posetiocima pokaže sve ono što se godinama promoviše u Banatu ali i da se predstave novi sadržaji. 38. Međunarodni sajam turizma u Beogradu održava se od 18. do 21. februara.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.