Umalo kobna igra oko transformatora

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo kobna igra oko transformatora

Trinaestogodšnji Kristijan Domenik iz Zrenjanina, koji je teško povređen u strujnom udaru u petak uveče dok se sa drugovima igrao pokraj neobezbeđenog transformatora, u stabilnom je stanju, saopštavaju iz novosadske bolnice.

Dubinske i površinske opekotine ima na 13 odsto kože, i nalazi se na intenzivnoj nezi.

Učenik sedmog razreda zrenjaninske osnovne škole “9. maj” je povređen u Požeškoj ulici kada se sa drugarima igrao pokraj nobezbeđenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << transformatora.

Na mesto nesreće brzo je stigla i Kristijanova majka Tanja.

- Još drhtim i ne mogu nikako da se smirim. Kristijan i njegovi drugari su se tamo često igrali, ne znam zašto je pošao do transformatora – govori potresena majka koja živi u Pančevačkoj ulici.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.