UBIO ROĐAKA: Optužnica protiv sataniste ubice

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO ROĐAKA: Optužnica protiv sataniste ubice

ZRENJANIN - Protiv sataniste i neonaciste Roberta Heja (38) iz Bečeja Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je ubio svog rođaka Tibora Lakatoša (50) u novembru prošle godine.

Podsetimo, u noći između 14. i 15. novembra 2014. Robert je u svom stanu na trećem spratu zgrade u Ulici Danila Kiša na svirep način ubio Lakatoša, a ubistvu je prethodio satanistički obred. Nakon verbalnog sukoba u pijanom stanju, Hej je uzeo nož >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i zario ga Tiboru u vrat.

Pretpostavlja se da ga je Hej ubio zbog „izdaje“ jer je Tibor želeo da napusti sektu. Ubrzo nakon hapšenja, Robert je priznao ubistvo koje je počinio i „hvalio se“ kako je pre monsturoznog čina izvodio razne satanističke rituale nad životinjama.

Robert Hej je u Bečeju poznat kao član satanističke sekte, najverovatnije „Reda vukodlaka“, a na svom Fejsbuk profilu postavljao je fotografije vukodlaka, satanističkih simbola, ali i simbola velike Mađarske. Poznat je i kao obožavalac Adolfa Hitlera, a na svom telu ima i tetovažu kukastog krsta, simbola nacističke Nemačke.

(N. G.)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OPTUŽNICA PROTIV SATANISTE "Red vukodlaka" ga odveo u zločin

Izvor: Blic, 28.Mar.2015

Protiv Roberta Heja, sataniste i neonaciste (38) iz Bečeja, javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je svirepo ubio svog rođaka Tibora Lakatoša (50)...Neonacista: Robert Hej veličao ideje fašizma..Ubistvu u Robertovom stanu u Bečeju u noći između 14. i 15. novembra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.