U vrtlogu trube

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vrtlogu trube

Nije to bio običan koncert, i ne samo za Beograđane, pošto su ispred Belekspo centra viđeni autobusi iz Kragujevca, Zrenjanina, Niša, Sente... Bio je to spektakl u izvođenju majstora trube Dejana Petrovića i njegovog Big benda pred više od 4.000 gledalaca.

Belekspo centar je posebno uređen, pa su posetioci sa fan-pit i vip ulaznicama koncert pratili tik uz binu u kafanskom ambijentu.

U improvizovanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gostionici sa kariranim crveno-belim stolnjacima uživale su i poznate zvanice: ministarka Zorana Mihajlović, v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak, Branko Ružić iz SPS-a, Dragi Jelić, Snežana Đurišić, Miša Mijatović, Vuk Kostić...

Dugoočekivani trubački šou otvorio je šestočlani akapela sastav "Glasne žice" i zagrejao publiku pop hitovima, filmskom muzikom, izvornim pesmama.

Izlazak Petrovića i njegovog benda na scenu dočekan je burom oduševljenja.

A pesme?

Kombinacija etno i rokenrol motiva, duvački sastav obogaćen električnim gitarama i perkusijama "provozao" je posetioce kroz brojne hitove, kako autorske, tako i domaće i svetske.

Atmosfera je kulminirala kada su zasvirali "Vrtlog", pa niko od prisutnih nije ostao na stolici, što je već uobičajeno na koncertima ovih majstora svirke.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.