Janjić po drugi put gradonačelnik Zrenjanina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić po drugi put gradonačelnik Zrenjanina

Od ukupno 67 odbornika u skupštini Grada Zrenjanina, glasovima njih 50 odbornik Srpske napredne stranke Čedomir Janjić je po drugi put izabran za gradonačelnika Zrenjanina. Protiv izbora Janjića za gradonačelnika glasalo je 15 odbornika, jedan je bio uzdržan, a jedan glas je bio nevažeći.

Predsednik Skupštine opštine Zrenjanina će biti Oliver Mitrović, odbornik SNS.

Konstitutivna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sednica Grada Zrenjanina započeta je u 10 časova u skupštinskoj sali.

Većinu u skupštini  čine odbornici Srpske napredne stranke (SNS) i Saveza vojvođanskih Mađara (SVM), mada su se po svim tačkama dnevnog reda izjašnjavali i odbornici Socijalističke partije Srbije (SPS).

Sat i po vremena dnevnog reda prošlo je bez i jednog obraćanja sa skupštinske govornice, nakon čega je izašao odbornik pokreta Dosta je bilo, kako bi objasnio da gradonačelnik Zrenjanina mora da bude ugledan čovek koji će dostojanstveno predstavljati svoj grad.

679
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.