U četvrtak izmene železničkog saobraćaja Pančevački most - Vojlovica

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak izmene železničkog saobraćaja Pančevački most - Vojlovica

Organizacija saobraćaja pojedinih putničkih vozova na pančevačkoj pruzi od Pančevačkog mosta do stanice Pančevo Vojlovica biće izmenjena u četvrtak, 4. juna, saopštile su Železnice Srbije.

Zbog izgradnje drugog koloseka, putnički vozovi iz Zrenjanina u 6.45 sati i iz Vršca u 9.44 sati za Beograd Dunav stanicu saobraćaće do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Dunav stanica.

Vozovi iz stanice Beograd Dunav u 10.18 sati za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zrenjanin i u 11.47 sati za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice, polaziće iz Pančeva Glavne u 10.52 sata za Zrenjanin i u 12.24 sati za Vršac, i neće saobraćati na relaciji Dunav stanica - Pančevo Glavna.

Lokalni voz iz Ripnja u 12.32 sata za Pančevo Vojlovicu saobraćaće do Pančevačkog mosta.

Voz iz Pančeva Vojlovice u 14.30 sati za Novi Beograd polaziće sa Pančevačkog mosta u 15.08 sati, a izostajaće na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.