TRAGEDIJA U ZRENJANINU: Pucao ženi u glavu dok je držala bebu u naručju!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U ZRENJANINU: Pucao ženi u glavu dok je držala bebu u naručju!

Muhamed Emini (27) nije mogao da oprosti Veziri Salihi (30) što ga je ostavila, pa je oboje odveo u smrt. Sestru sam našao kako mrtva leži na krevetu, ćerkica joj je bila u rukama, kaže brat žrtve Safet Salihi.

ZRENJANIN - Muhamed Emini (27) iz Zrenjanina ubio je Veziru Salihi (30), s kojom ima petomesečnu ćerku, a potom je počinio samoubistvo. Zločin se dogodio u utorak oko 20 sati u naselju Dudara.

Prema prvim saznanjima, motiv stravičnog zločina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je bolesna ljubomora. Emini je upao u kuću prvih komšija i supruzi pucao u glavu, i to dok je držala njihovu ćerkicu u naručju, a potom se vratio u svoju kuću i ubio se hicem iz pištolja u glavu.

Samoubistvo... Emini se vratio u svoju kuću i ispalio sebi metak u glavu

Molio je da mu se vrati

- Emini je do pre dve godine živeo s drugom ženom, s kojom ima četvoro dece, ona ga je napustila i ostavila mu decu. Vezira je živela sa svojom porodicom pedeset metara od njegove kuće. Otkad ga znam, on je u nju bio zaljubljen - kaže za Kurir Muhamedov prvi komšija Ameto.

On dodaje da je Emini s Vezirom bio poslednjih godinu dana, ali ga je ona napustila pre tri nedelje.

- Pokupila je dete i vratila se kod roditelja i braće. Emini je ju tamo obilazio, kupovao pelene detetu, ali je i dalje hteo da mu se ona vrati. U utorak uveče saznao je da je Vezira s detetom kod komšinice, uzeo je pištolj i otišao tamo - kaže komšija.

Komšije ga brane

MNOGO JU JE VOLEO

Uprkos tome što je uradio, komšije o Muhamedu govore sve najbolje.

- Znam da je mnogo voleo Veziru, ali i da ona njega nije volela. Prva žena ga je ostavila sa četvoro dece, o kojoj je morao da brine. Nikad nije vikao na njih niti bio nasilan. Nikad nije digao ruku na Veziru. Ne znam odakle mu uopšte pištolj - kaže komšinica Usnija.

Hronologija

PORODIČNI ZLOČINI U 2015.

- 26. septembar - Dragan Stevanović (46) iz okoline Rekovca nožem ubio suprugu Draganu (42), pa se obesio

- 20. jul - Blagomir Kulize (61) nasmrt izbo nožem suprugu Milosiju (62), pa izvršio samoubistvo

- 1. april - Mihalj Jankov (59) ubio suprugu Draganu Jankov (44), pa se obesio u garaži

- 5. januar - Živorad Ðokić (54) iz Kruševca ubio suprugu Violetu (51), pa se ubio skokom sa zgrade

Autor: Jelena Rafailović,Foto: Stefan Jokić
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.