„Sarapin problem“ ukinut zbog niskog rejtinga emisije u Nišu

Izvor: Njuz.net, 12.Sep.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Sarapin problem“ ukinut zbog niskog rejtinga emisije u Nišu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeEmisija „Sarapin problem“ je imala jako nizak rejting u svim gradovima koji nisu Beograd

BEOGRAD/NIŠ, 12. septembar 2014, (Njuz) – Ivana Vučićević, v.d. direktorka televizije Studio B, izjavila je za Njuz da je emisija „Sarapin problem“ ukinuta jer je imala jako nizak rejting u Nišu.
Ona je navela da je prestanak emitovanja emisije zasnovan isključivo na detaljnim istraživanjima medijskog tržišta koja su pokazala da se „Sarapin problem“ uopšte ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << gleda u niškom regionu.
- Emisija je imala izuzetno nizak rejting i u Čačku, Kruševcu, Subotici, Zrenjaninu, odnosno u svim gradovima koji nisu Beograd. To smo nekako i mogli da istrpimo, ali preko činjenice da je rejting nizak u Nišu, gradu koji je veoma važan za lokalnu beogradsku televiziju poput naše, nismo mogli da pređemo – objasnila je v.d. direktorka Studija B.
- Kolegi Sarapi, koga izuzetno cenim, sam pokušala dobronamerno da objasnim da je neophodno da promeni uređivačku politiku emisije ukoliko želi da pridobije i gledaoce van Beograda, međutim on to nikako nije mogao da shvati i to se odrazilo na gledanost emisije, a samim tim i na njenu sudbinu – rekla je Vučićevićeva.
Ona je istakla da će u narednom periodu razgovarati sa svim novinarima Studija B i da će im skrenuti pažnju da odbijanje izmene uređivačke politike emisija može dovesti ne samo do iznenadnog pada rejtinga već i do tehničkih problema koji će onemogućiti njihovo dalje emitovanje.
Soko Sokolović

Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica,   Kruševac

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.