Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarani đaci iz Zrenjanina: Profesori ruše ugled škole

Đaci Zrenjaninske gimnazije pobunili su se zbog problema koji, kako tvrde, postoje u ovoj školi, a u vezi su sa nekoliko povlašćenih osoba u školi.

Kako su učenici napisali u pismu profesorima, postoji osoba kojoj je profesor napisao maturski rad, osoba kojoj su se ocene masovno dizale kako bi bila vukovac, a neki profesori čak su napustili odeljenje da više ne bi trpeli pritisak zbog povlašćenog položaja jedne učenice.

Učenici se pitaju da li su to >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << principi za koje su se profesori borili štrajkom i o kojima ih, navodno, uče.

"Sve je namešteno u školi. Od početka. Razredi se sklapaju po principu ko-mu-je-tata. Postoje dupli standardi. Učenici sa vezom ne moraju da rade ništa i proći će bolje od mnogih koji ulažu više truda i imaju veće znanje. Ocene popravljaju mame, tate, babe, tetke. Maturski rad pišu profesori. Razredi u kojima su deca bogatih i uticajnih su uvek, igrom slučaja, za klasu bolji od drugih. Tu nešto ozbiljno ne štima", napisali su učenici koji su rešili da ostanu anonimni.

Oni traže od zaposlenih da vrate ugled ovoj gimnaziji i da pokažu šta znači biti profesor.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.