Radnici Agroživa blokirali put

Izvor: B92, 25.Jul.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Agroživa blokirali put

Zrenjanin -- Radnici industrije živinskog mesa Agroživa blokirali su kružni tok na ulasku u Žitište zahtevajući isplatu zarada i socijalnog programa.

U toku protesta jednoj od bivših radnica te kompanije, koja je došla da podrži bivše kolege, je pozlilo i ona je tokom dana preminula.

Štrajkači su novinarima rekli da je cilj protesta bio da spreče prolazak kamiona koji voze robu iz klanice Agroživa.

Štrajkači su se kasnije povukli i opet okupili ispred klanice, tvrdeći da će blokadu nastaviti dok im se ne isplate još dve i po zarade i ne obezbedi socijalni program.

Radnici Agroživa su u štrajku od 19. maja.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Štrajk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici Agroživa blokirali saobraćaj u Žitištu

Izvor: Blic, 25.Jul.2014

Zrenjanin - Radnici industrije živinskog mesa Agroživa blokirali su danas kružni tok na ulasku u Žitište zahtevajući isplatu zarada i socijalnog programa...U toku protesta jednoj od bivših radnica te kompanije, koja je došla da podrži bivše kolege, je pozlilo i ona je tokom dana preminula...Štrajkači...

Nastavak na Blic...

Preminula tokom protesta

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jul.2014

Radnica Agroživa iz Žitišta M.M. (55), kojoj je pozlilo tokom protesta radnika te firme u petak, preminula je od moždanog udara. Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prenela je prethodno da su ujutro oko 6h nezadovoljni radnici kompanije Agroživ blokirali kružni tok na ulasku u Žitište, a u štrajku...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.