Promocija knjige “Revizija novije istorije Evrope i srpsko pitanje” Branka Balja

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige “Revizija novije istorije Evrope i srpsko pitanje” Branka Balja

U Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u ponedeljak, 1. decembra 2014. godine u 19 časova biće održana promocija knjige “Revizija novije istorije Evrope i srpsko pitanje” autora dr Branka Balja. Na promociji knjige čiji je izdavač IP “Beograd” govoriće profesor Željko Vučković i autor.
Profesor Balj na subotičkom Ekonomskom fakultetu novosadskog univerziteta predaje istoriju filozofije, a drži predavanja i doktorantima Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Objavio je više stručnih knjiga, udžbenika i eseja.
Autor ovom knjigom nastoji da dokaže da je revizija novije istorije Evrope u velikoj meri doprinela razbijanju Jugoslavije, a potom i Srbije. Ekonomija postaje jedino merilo vrednosti potiskujući etičke i pravne norme.
Autor: Life Content
Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autonomije - ontologija tehnologizovanih ekosistema

Izvor: SEEcult.org, 25.Nov.2014

Institut za fleksibilne kulture i tehnologije – Napon objavio je publikaciju “Autonomije”, koja je nastala u okviru internacionalnog projekta “Tehno-Ekologije”, posvećenog istraživanju realnosti i mitologije mašinske (algoritamske) autonomije u različitim savremenim ontologijama i ekologijama...Prezentacija...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.