Priveden zbog nasilja i krađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden zbog nasilja i krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sečnju uhapsili su i, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, odredili meru zadržavanja S.R. (26) iz okoline Sečnja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična dela teška telesna povreda, teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da je on 2. oktobra ove godine, tokom noći u selu na teritoriji opštine Sečanj, napao jednog sugrađanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i naneo mu teške telesne povrede, saopštila je danas Policijska uprava Zrenjanin.

Takođe se sumnja da je S.R. provalio u prodavnicu iz koje je ukrao prehrambene proizvode, cigarete i novac, a potom je provalio i u poštu.

S.R. je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a posle saslušanja mu je određen pritvor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zadržan zbog teške telesne povrede i teške krađe

Izvor: Blic, 06.Okt.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sečnju uhapsili su i, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, odredili meru zadržavanja S.R. (26) iz okoline Sečnja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična dela teška telesna povreda, teška krađa i teška krađa u pokušaju...Sumnja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.