Poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Zrenjanina

Izvor: Blic, 09.Avg.2012, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Zrenjanina

U saobraćajnoj nesreći na putu Kumane-Melenci kod Zrenjanina poginuo je Stanislav A. (27) iz Kumana, saopštila je danas zrenjaninska policija.

Policija je navela da se nesreća dogodila juče kada je "zastava 101" kojom je upravljao Stanislav A. u krivini izgubila pravac, prešla na drugu stranu puta i udarila u kamion "mercedes" koji je vozio Mile B. iz Bezdana. Stanislav A. umro od povreda zadobijenih u sudaru.

Povezane vesti: Automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sleteo s puta kod Pačira, poginuo suvozač Mladić poginuo u udesu u Sušicama U saobraćajnoj nesreći u Maroku poginulo 12 ljudi Porodica: Šef policije Čađo zna ko je ubio našeg sina Nikolu Žena Osvalda Paje: Udes nije bio nesrećan slučaj
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Mercedes Benz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.