Izvor: Danas, 27.Jul.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje noćno kupanje na Gradskom bazenu

Zrenjanin - Od večeras u Zrenjaninu počinje noćno kupanje na gradskom bazenu. Na ovaj korak u upravi bazena odlučili su se na osnovu zahteva građana i dugoročne povoljne vremenske prognoze. Kako navodi direktor Sportskih objekata Goran Fijat, nedavno su postavljeni novi reflektori pored otvorenog bazena, tako da su se stvorili svi uslovi za noćno kupanje. Noćni termini planirani su radnim danima, od ponedeljka do petka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << a takav režim trajaće do kraja avgusta.

- Pošto je izuzetno toplo, beležimo povećan broj posetilaca na gradskom bazenu. Broj korisnika je sve veći, a mnogi od njih su nam sugerisali da uvedemo noćno kupanje. Rešili smo da izađemo u susret našim sugrađanima. Sada će građani moći da koriste bazen tokom dana i u noćnom terminu od 21 sat do ponoći, kaže Fijat.

Gradski bazen u Zrenjaninu od ponedeljka, 27. jula, otvara svoja vrata za ljubitelje noćnog kupanja, a u Javnoj ustanovi "Sportski objekti" kažu da su završene sve pripreme za ovu vrstu usluge.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.