OPASNOST U ZRENJANINU: Cisterna s otrovnim materijama iskliznula iz šina

Izvor: Telegraf.rs, 13.Feb.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNOST U ZRENJANINU: Cisterna s otrovnim materijama iskliznula iz šina

Cistrena za prevoz opasnih materija iskliznula je danas iz šina u blizini glavne železničke stanice u Zrenjaninu. Pretakanje sadržaja u drugu cisternu je u toku, a mesto obezbeđuju policija i vatrogasci.

Štrajk u beogradskim gimnazijama zbog profesora kojima su oduzete licence



Za sada nema zvaničnih informacija, a nezvanično se pretpostavlja da je u pitanju cisterna koja je prevozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << teret pančevačke "Petrohemije".

Vagon-cisterna u kompoziciji koja je prevozila gas butadien iz Pančeva prema Elemiru za potrebe Fabrike sintetičkog kaučuka iskliznula je iz šina u blizini železničke stanice i pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs/ Beta)


Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Štrajk policije

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ZR: Cisterna sa opasnim materijama iskliznula iz šina

Izvor: B92, 13.Feb.2017

Cistrena za prevoz opasnih materija iskliznula je iz šina u blizini glavne železničke stanice u Zrenjaninu...Nakon toga je sadržan prebačen u drugu cisternu, a mesto incidenta su obezbeđivali policija i vatrogasci...Za sada nema zvaničnih informacija, a nezvanično se pretpostavlja da je u pitanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.