Nastavljen tihi protest u centru Zrenjanina

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljen tihi protest u centru Zrenjanina

Sedmoro Zrenjanica okupilo se juče na Trgu Slobode u tom gradu, gde su se pridružili jednočasovnom tihom protestu svoje sugrađanke Dragane Popović.

Kao i prethodna dva dana, Popovićeva i ostali su ćutke sedeli od 11 do 12 sati na stolicama na Trgu, okrenuti licem ka Gradskoj kući.

Ni juče bilo nikakvih objašnjenja da li je reč o protestu povodom nekog konkretnog problema, ili je u pitanju performans.

Kako je već prvog dana najavila Popovićeva, u petak će objasniti razloge za takav čin.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neobičan protest

Izvor: RTS, 30.Jul.2014

Na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu, operska pevačica Dragana Popović jedan sat je sedela ćutke, a tihi protest, nastavio je nepoznati mušarac. Prema nezvaničnim informacijama, Dragana Popović će sedeti na trgu ćutke svakodnevno, do petka, kada će saopštititi razlog takvog postupka. ..Operska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.