Ministar Vulin otvara Centar za proveru vozačkih sposobnosti

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Jul.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Vulin otvara Centar za proveru vozačkih sposobnosti

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, i predsednik Auto-moto saveza Srbije, Mirko Butulija, otvoriće u sredu, 27. jula 2016. godine, u 10:00 časova, u AMSS Centru za motorna vozila (Zrenjaninski put, br. 114b), Centar za proveru vozačkih sposobnosti, namenjen pre svega vozačima sa invaliditetom, saopšteno je iz Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja.

 
Otvaranju će prisustvovati direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja, Jasmina Milošević, i predsednik Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije, Mihailo Pajević.
 
U Centru, prvom ove vrste na Balkanu, ubuduće...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren Centar za proveru vozačkih sposobnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 04:18

Auto-moto savez Srbije će u Beogradu otvoriti Centar za proveru vozačkih sposobnosti, prvi i jedini na Balkanu Od danas će lica sa posebnim potrebama, paraplegičari, kvadriplegičari, ali i drugi ljudi koji imaju fizičkih poteškoća u vožnji, moći neometano da svoje vozačke sposobnosti testiraju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

OTVOREN AMSS CMV CENTAR ZA PROVERU VOZAČKIH SPOSOBNOSTI

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016

...Tim povodom, novinarima su se obratili predsednik Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije Mihailo Pajević, direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, predsednik AMSS Mirko Butulija, kao i ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin..Podsetivši...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.