Loše regulisan saobraćaj u Doktora Kasapinovića

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Mar.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše regulisan saobraćaj u Doktora Kasapinovića

Saobraćaj u Doktora Kasapinovića, jednoj od centralnih gradskih ulica, već godinama je regulisan na čudan i za vozače neshvatljiv način. U jednom delu ta ulica je jednosmerna, u drugom dvosmerna (?!), a najproblematičnija situacija je pored kafića „Galerija”, gde se često jedva mimoilaze vozila koja dolaze iz suprotnih smerova.

– Kad vozite iz Ulice Maksima Gorkog i dođete do Kasapinovićeve, ona je jednosmerna. Međutim, na raskrsnici kod kafane „Pod lipom” i kafića >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << „Galerija”, to nije slučaj, jer je ta ulica dvosmerna. Kad se prođe taj deo i dođe do Ulice Žarka Zrenjanina, Kasapinovićeva je ponovo nadole jednosmerna. Pored toga, kod kafića „Galerija” se često dešava da vozila ne mogu da se mimoiđu, pa neki vozači moraju da se vraćaju u rikverc. Problem je i u tome kako su obeležena parking-mesta pored kafića „Galerija” – rekao je jedan naš čitalac koji je hteo da skrene pažnju na ovaj problem.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.