Krivična prijava protiv policajca zbog šverca duvana

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv policajca zbog šverca duvana

Zrenjaninska policija podnela je krivičnu prijavu protiv jednog policajca iz Beograda i jedne osobe iz Kruševca zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina u saizvršilaštvu.
Osumnjičeni su 21. oktobra ove godine, nabavili i, radi dalje prodaje, prevozili 12 džakova rezanog duvana, ukupne težine oko 120 kilograma, čija se vrednost procenjuje na oko 180.000 dinara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, utvrđeno je da oni nemaju ovlašćenje nadležnog organa za bavljenje trgovinom i prometom duvanskih proizvoda

Policajac se sumnjiči da je izvršio i krivično delo zloupotreba službenog položaja, jer se prilikom kontrole predstavio kao policijski službenik i pokušao da izbegne pregled automobila kojim su prevozili duvan, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijava protiv policajca zbog rezanog duvana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2014

Zrenjaninska policija podnela je krivičnu prijavu protiv policajca iz Beograda i jedne osobe iz Kruševca, kod kojih je pronađeno 12 džakova duvana...Kako je saopštila policija, osumnjičeni su 21. oktobra radi dalje prodaje nabavili i prevozili 12 džakova rezanog duvana teškog 120 kilograma, čija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.