Koncert klasične indijske instrumentalne muzike

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Avg.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert klasične indijske instrumentalne muzike

BEOGRAD - Ansambl klasične indijske instrumentalne muzike a “Laja, Tal, Samvad” će povodom obeležavanja 69. Dana nezavisnosti te države prirediti tri koncerta naredne nedelje u Srbiji.


Petočlani muzički ansambl “Laja, Tal, Samvad”, predvođen Panditom Sadanandom Naimpalijem će održati koncerte u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu 1. septembra, te u Kulturnim centrima u Novom Sadu i Zrenjaninu, 2. i 3. septembra. Svi koncerti će početi u 20 časova.

“Laja, Tal, Samvad” je perkusionistički ansambl koji istražuje različite aspekte i složenosti Laje (brzina, tempo) i Tala (ritmičko ponavljanje) u tradicionalnoj hindustanskoj i karnatskoj muzici, muzičkim pravcima sa severa i juga...
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.