KMF Apa-futsal: Šampion testira Apatince, prvenstvo startuje za 10 dana

Izvor: 025info.rs, 01.Okt.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF Apa-futsal: Šampion testira Apatince, prvenstvo startuje za 10 dana

Nakon gotovo mesec i po dana napornih priprema i odigravanja prijateljskih utakmica, KMF Apa-futsal u subotu 4. oktobra sa početkom u 16 sati u generalnoj probi pred start sezone dočekuje drugoligaša KMF Šampion iz Subotice.

Meč se igra u hali OŠ Žarko Zrenjanin u Apatinu, a ulaz na utakmicu je slobodan, te iz uprave apatinskog kluba pozivaju publiku da dođe u što većem broju kako bi na delu videla novi tim pretvođen isto tako novim trenerom Dejanom >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << Smiljanićem.

Prvenstvo u Vojvođanskoj futsal ligi startuje 11. oktobra a žuto-crni će na premijeri dočekati KMF Bačka iz Bačke Palanke. Meč će početi u 18 sati.

Napominjemo i da će Apatinci danas (sreda, 1. oktobar) sa početkom u 22 sata i 30 minuta igrati prijateljski meč zatvorenog tipa sa KMF Sombor.

KMF Apa-futsal posebnu zahvalnost u organizaciji subotnje generalne probe duguje upravni hale jer je ekipi ustupila jedan od udarnih termina, iako je u pitanju prijateljska utakmica.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Apatin,   Subotica

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.