Janjić ponovo gradonačelnik Zrenjanina, u koaliciji SNS, SPS i LSV

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić ponovo gradonačelnik Zrenjanina, u koaliciji SNS, SPS i LSV

Čedomir Janjić (SNS) izabran je danas ponovo za gradonačelnika Zrenjanina. Za predsednika Skupštine Grada Zrenjanina izabran je takođe kadar SNS, Oliver Mitrović, koji je u prošlom sazivu bio šef odborničke grupe te stranke.

Izbor Čedomira Janjića osporavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su za skupštinskom govornicom samo petoro odbornika pokreta „Dosta je bilo“, dok se predstavnici ostalih opozicionih grupacija nisu javljali za reč.

Današnjoj konstitutivnoj sednici skupštine, kojom je predsedavao Slavko Šućurović iz PUPS-a kao najstariji odbornik, prisustvovalo je svih 67 odbornika.

- Nastavićemo da afirmišemo Zrenjanin kao dobro mesto za investicije, prioritet će i dalje biti otvaranje novih radnih mesta i smanjenje nezaposlenosti. Nastavićemo i rad na izgradnji i obnovi infrastrukture u gradu i naseljenim mestima - najavio je Janjić koji se zahvalio na ukazanom poverenju i građanima i odbornicima.

U zrenjaninskoj skupštini, inače, 35 odborničkih mesta zauzima koalicija oko SNS, SPS ima 9 odbornika, LSV 7, “Dosta je bilo” i SRS po 5, DS 4, a SVM 2. Na osnovu današnjeg glasanja lako je zaključiti da su vladajuću koaliciju napravili SNS, SPS i LSV.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Janjić ponovo gradonačelnik Zrenjanina, u koaliciji SNS, SPS i SVM

Izvor: Blic, 24.Maj.2016

Čedomir Janjić (SNS) izabran je danas ponovo za gradonačelnika Zrenjanina. Za predsednika Skupštine Grada Zrenjanina izabran je takođe kadar SNS, Oliver Mitrović, koji je u prošlom sazivu bio šef odborničke grupe te stranke...Izbor Čedomira Janjića osporavali su za skupštinskom govornicom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.