Izvršitelj prodaje imovinu Radijatora zaraslu u travu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršitelj prodaje imovinu Radijatora zaraslu u travu

Izvršitelj Jasmina Trbović Stanković za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu oglasila je prodaju imovine kompanije "Radijator" iz Beograda, čiji su proizvodni pogoni u Zrenjaninu.

Prodaja je zakazana radi namirenja duga prema poveriocu, preduzeću koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti bezbednosti "Polar Security" iz Zrenjanina.

Na prodaju je putem usmenog i javnog nadmetanja ponuđeno oko 150 tona otpadnog gvožđa po ceni od 15 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po kilogramu, procenjene vrednosti 2,2 miliona dinara, kao i žičana ograda sa stubovima, čija je procenjena vrednost 120.000 dinara.

Kako se u oglasu navodi, prodaje se i oko 10 tona polugotovih proizvoda, zaraslih u travu, po ceni od 25 dinara po kilogramu, procenjene vrednosti 250.000 dinara.

Javna prodaja biće održana 12. oktobar ove godine, a početna cena javnog nadmetanja iznosi 60 odsto od procenjene vrednosti.

U drugom oglasu radi namirenja duga od oko četiri miliona dinara istom poveriocu, izvršitelj prodaje stotine raznih poklopaca za kanalizaciju i šahtove, elektomotore i drugu pokretnu imovinu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanjin: Izvršitelj prodaje imovinu "Radijatora" zaraslu u travu

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2016

Izvršitelj Jasmina Trbović Stanković za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu oglasila je prodaju imovine kompanije "Radijator" iz Beograda, čiji su proizvodni pogoni u Zrenjaninu...Prodaja je zakazana radi namirenja duga prema poveriocu, preduzeću koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.