Izmenjen saobraćaj zbog radova na pančevačkoj pruzi

Izvor: Press, 23.Feb.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjen saobraćaj zbog radova na pančevačkoj pruzi

Saobraćaj putničkih vozova na relaciji Pančevački most - Pančevo Vojlovica izmenjen je do 3. marta, zbog radova na panačevačkoj pruzi, saopštile su danas Železnice Srbije.
Zbog radova na izgradnji drugog koloseka na delu pruge Pančevački most - Pančevo Glavna stanica, saobraćaj putničkih vozova od Pančevačkog mosta do Pančeva Vojlovice biće izmenjen u periodu od 10,10 sati do 15,10 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << precizira se u saopštenju.

Putnički vozovi iz Zrenjanina u 6,45 sati i iz Vršca u 9,44 sati za Beograd Dunav stanicu saobraćaće do stanice Pančevo Glavna, a izostajaće na relaciji Pančevo Glavna - Beograd Dunav.

Vozovi iz stanice Beograd Dunav u 10,18 sati za Zrenjanin i u 11,47 sati za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice polaziće iz Pančeva Glavne u 10,52 sata za Zrenjanin i u 12,24 sati za Vršac, i neće saobraćati od Dunav stanice do Pančeva Glavne.

Voz iz Resnika u 12,50 sati za Pančevo Vojlovicu saobraćaće samo do Pančevačkog mosta, dok će voz iz Pančeva Vojlovice u 14,30 sati za Novi Beograd polaziti sa Pančevačkog mosta u 15,08 sati, a izostajaće na relaciji Pančevo Vojlovica - Pančevački most.

Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju po redu vožnje i izmenama koje su i dalje ostale na snazi. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.