Italijani proširuju pogone u Zrenjaninu, stižu investicije

Izvor: Beta, 01.Avg.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani proširuju pogone u Zrenjaninu, stižu investicije

ZRENJANIN, 1. avgusta 2014. (Beta) - Italijanska kompanija "Fulgar", čiji su pogoni smešteni u zrenjaninskoj industrijskoj zoni Bagljaš, planira da proširi proizvodne kapacitete na još dva hektara zemljišta, izjavio je agenciji Beta gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Janjić je istakao da je pismo o namerama stiglo, a da je to već drugo proširenje kapaciteta italijanskog investitora koji u Zrenjaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << posluje od 2006. godine.

"To je dokaz da su investirori zadovoljni poslovnim ambijentom u našem gradu, a to potvrdjuje i činjenica da zbog pozitivnih iskustava 'Fulgara' u naš grad dolazi još jedna italijanska kompanija", rekao je Janjić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Italijani proširuju pogone u Zrenjaninu

Izvor: GdeInvestirati.com, 01.Avg.2014

ZRENJANIN - Italijanska kompanija "Fulgar", čiji su pogoni smešteni u zrenjaninskoj industrijskoj zoni Bagljaš, planira da proširi proizvodne kapacitete na još dva hektara zemljišta. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.