(FOTO, VIDEO) I SEKSI I BRZE: Ove atletičarke su lepotom zapalile svet

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) I SEKSI I BRZE: Ove atletičarke su lepotom zapalile svet

Izabrali smo najatraktivnije učesnice planetarnog šampionata u Pekingu

Svetsko prvenstvo u atletici koje se održava u Pekingu neće ostati upamćeno samo po sjajnim rezultatima takmičara, već i po brojnim lepoticama koje su špartale stadionom "Ptičije gnezo".

Izdvojili smo nekoliko atletičarki od čije lepote i stasa zastaje dah.

IVANA ŠPANOVIĆ

Sjajna srpska skakačica u dalj osvojila je bronzanu medalju skokom 7,01 metar, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je postavila novi nacionalni rekord. Cela Srbija slavi Ivanu i ponosi se njome iako je 25-godišnja atletičarka rodom iz Zrenjanina izjavila da nije zadovoljna jer je planirala da skoči 7,10.

A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on Aug 29, 2015 at 6:23am PDT

A photo posted by Ivana Spanovic (@ivanaspanovic) on May 3, 2015 at 11:48am PDT

DARIJA KLIŠINA

Godinu dana mlađa koleginica Ivane Španović nije tako uspešna kao Srpkinja, ali je takođe atraktivnog izgleda. Darija Klišina je u Pekingu zauzela deseto mesto.

A photo posted by The official Darya Klishina (@dariaklishina) on Jun 13, 2015 at 8:36am PDT

MIŠEL JENEKE

Australijanka se takmiči na 100 metara s preponama, ali je i pre prodora u svetski vrh u toj disciplini postala poznata kako zbog svog izgleda tako i zbog seksi plesa koji izvodi pre trka. Ima 22 godine.

A photo posted by Michelle Jenneke (@mjenneke93) on Aug 27, 2015 at 11:33pm PDT

TIFANI PORTER

Još jedna trkačica s preponama, ali znatno uspešnija od Mišel. Ova 27-godišnja Britanka se takmiči i u skoku u dalj, međutim, prepone su joj omiljene.

A photo posted by Tiffany Porter (@tiffofili) on Apr 7, 2015 at 11:57am PDT

ANĐELIKA BENGTSON

Mlada, 22-godišnja Šveđanka skače s motkom, a na Svetskom prvenstvo joj je malo nedostajalo da se domogne medalje. Zauzela je četvrto mesto. Za utehu joj ostaje da je najseksepilnija skakačica.

A photo posted by Angelica Bengtsson (@angelicab_pv) on Jun 3, 2015 at 11:41pm PDT

SANJA RIČARDS-ROS

Davno je prošlo vreme kada je Sanja Ričards-Ros vladala na 400 metara. Ali, sada 30-godišnja reprezentativka SAD rođena na Jamajci, može da pomogne u štafeti.

A photo posted by Sanya Richards-Ross (@sanyarichiross) on Aug 23, 2015 at 3:52pm PDT

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.