Dža ili Bu novim spotom najavili koncerte u Zrenjaninu i Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dža ili Bu novim spotom najavili koncerte u Zrenjaninu i Novom Sadu

Beogradski bend Dža ili Bu ove godine sa svojom publikom proslavlja jubilej 30 godina svog postojanja i stvaralaštva. Tim povodom nastupiće u četvrtak 13. aprila u Zrenjaninu, a dan kasnije u Novom Sadu. Povodom toga objavili su spot za pesmu “Zauvek“.

Pošto je obeležavanje rođendana benda u pitanju, bend je u dogovoru sa organizatorima omogućio publici ulaz na koncert u Zrenjaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << po simboličnoj ceni, dok će ulaz na novosadski koncert biti potpuno besplatan.

Zrenjaninski koncert održaće se u “Lion pubu” (Bulevar Milutina Milankovića bb). Ulaznica za koncert iznosi svega 200 dinara. U petak će Sabljar i ekipa nastupiti u novosadskom Shamrock baru (Mite Ružića 5). Pre Dža ili bu nastupiće mladi pank rok bend Čupavci. Besplatne pozivnice sa kojima se može ući na koncert mogu se preuzeti u Shamrock baru. Broj pozivnica je ograničen.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.