Dve devojke iz Zrenjanina poginule kod Kikinde

Izvor: Mondo, 20.Maj.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve devojke iz Zrenjanina poginule kod Kikinde

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u selu Bašaid kod Kikinde, poginule su dve devojke iz Zrenjanina kada je na njihov automobil naleteo džip.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Dve devojke iz Zrenjanina C. A. (28) i D. F. (30) su izgubile život vozeći se automobilom "ford fijesta", na koji je u raskrsnici naleteo džip "lend rover", kojim je upravljao N. Z. (33) iz Beograda.

Devojke su automobilom išle glavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << putem iz pravca Zrenjanina ka Kikindi, a džip je naleteo na njihovo vozilo na raskrsnici koja vodi ka Bečeju. Džip je dolazio sa sporednog puta iz pravca Bečeja.

Uzrok nesreće još nije poznat, ali se pretpostavlja da je do udesa došlo zato što vozač džipa nije stao da propusti vozilo koje se kretalo magistralnim putem.

Nesreća se dogodila u četvrtak nešto pre 18 sati, a uviđaj je u toku, prenosi RTS.

Poginule su bile medicinske sestre, pišu "Novosti", a krenule su zajedno na posao, u treću smenu, u bolnici u Kikindi.

Smrt je konstatovana na licu mesta.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.