Izvor: Blic, 15.Okt.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka iz Melenaca pronađena mrtva u kući, uzrok smrti NEPOZNAT

Beživotno telo devojke T.M. (26) iz Melenaca, pronađeno je u porodičnoj kući u tom selu. Policija je obavila uviđaj, obavešten je Viši javni tužilac u Zrenjaninu, a telo preminule poslato je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Iz Policijske uprave u Zrenjaninu samo su potvrdili smrt ženske osobe i činjenicu da je telo upućeno na obdukciju, nakon čega će se pouzdano znati i uzrok smrti.

Devojka je u kući živela sa ocem Radovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << M. koji je o njoj brinuo, jer je bila bolesna.

Istražni organi obavili su uviđaj, ali zasad nema bližih informacija o tragediji koja je potresla meštane Melenaca.

U zrenjaninskoj policiji kratko su potvrdili da je u Melencima pronađeno beživotno telo mlađe ženske osobe, ali da uzrok smrti još nije poznat.

Devojčin mlađi brat i majka koji su došli u Melence nakon što su saznali za smrt T.M. nisu hteli da govore za medije.

Komšije iz oblližnjih kuća u Melencima kažu da je Radovan imao teškoća da se brineo ćerki, zbog prirode njene bolesti.

Kako je rekao, ćerku je jutros pronašao mrtvu u krevetu. On je za čuvanje ćerke i brigu o njoj angađovao i jednu meštanku Melenaca, jer je zbog prirode posla radnim danima bio odsutan. Vikendima je sam brinuo o T.M.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT devojke iz Melenaca: Pronađena mrtva u kući

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2016

Beživotno telo devojke T.M. (26) iz Melenaca, pronađeno je u porodičnoj kući u tom selu. Policija je obavila uviđaj, obavešten je Viši javni tužilac u Zrenjaninu, a telo preminule poslato je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu...Iz Policijske uprave u Zrenjaninu potvrdili su...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.