Detalji nesreće u kojoj je poginuo rukometni golman kod Zrenjanina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji nesreće u kojoj je poginuo rukometni golman kod Zrenjanina!

Prvi put se kući vraćao ovim putem

Bivši rukometni golman Željko Bjelica (53) iz Zrenjanina poginuo je u četvrtak oko 20.20 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin-Melenci, kod elemirske raskrsnice. Bjelica je bio u “fijatu punti“, a sudario se sa kombijem “folksvagen“, čiji je vozač (67) teško povređen.

U zrenjaninskoj bolnici nisu saopštili ko je skrivio udes. Prema nezvaničnim saznanjima, Željko se kobne večeri vraćao s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posla iz Elmira prema Zrenjaninu i tragičnom igrom sudbine prvi put rešio da ide elemirskim putem, jer se uvek kući vraćao drugim putem, kroz selo Elmir. U službenom automobilu je bio sam, a nastradao je kad je sa elemirskog druma na raskrsnici trebalo da se uključi na magistralni put prema Zrenjaninu.

Bjelica je, inače, rođeni Nikšićanin, a kao talentovani rukometni golman došao je u Zrenjanin i postao član RK “Proleter“, u kojem se afirmisao i sa kojim je svojevremeno igrao i finale Kupa šampiona protiv Barselone.

Bio je i internacionalac u Francuskoj, a uspešnu karijeru okončao je u svom Proleteru, gde je započeo terenski rad. Kao trener radio je i u rukometnim klubovima Hercegovina, Gradnulica i Vojvodina.

U braku je sa nekadašnjom košarkašicom Proletera Gorankom Šešlijom ima dvoje dece, sina Matiju i ćerku Nađu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.