Burna noć u Žitištu, sirene na sve strane (VIDEO)

Izvor: B92, 02.Jul.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna noć u Žitištu, sirene na sve strane (VIDEO)

Žitište -- Info Centar Žitište objavio je niz snimaka i fotografija sa mesta na kojem se sinoć dogodio tragičan zločin u kojem je ubijeno pet osoba.

Nakon poziva, ekipe Hitne pomoći i policije su veoma brzo stigle na mesto zločina, a na ulicama Žitišta je vladao potpuni haos.

U pucnjavi koja se dogodila u kafiću Makijato u tom mestu kod Zrenjanina, osumnjičeni Z. S. ubio je pet osoba, među kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svoju bivšu suprugu, a ranio više od 20 ljudi.

Očevici ovog zločina navode da je Hitna pomoć bezuspešno pokušavala reanimaciju, a da je osumnjičeni Z. S. bio tih i povučen.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u Žitištu

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2016

Pet osoba je ubijeno, a 22 su ranjene u pucnjavi u mestu Žitište u blizini Zrenjanina. Motiv ubistva je najverovatnije ljubomora...

Nastavak na N1 televizija...

Očevici o tragediji: Nastao je džumbus,osumnjičeni bio tih

Izvor: Prva.rs, 02.Jul.2016

Jedan od meštana, čiji je sin radio u kafiću u kojem se dogodila pucnjava, rekao je da je odmah potrčao čim se začula pucnjava.. “Sin i ja smo videli samo džumbus. Žena je ležala, Hitna pomoć je pokušala reanimaciju ali bezuspešno“, naveo je jedan meštanin.. Drugi građanin Žitišta...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.