Bošković: Sa izmenjenim sastavom na Sloveniju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Sa izmenjenim sastavom na Sloveniju

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je danas da će nacionalni tim u izmenjenom sastavu nastupiti na prijateljskim mečevima protiv selekcije Slovenije.

Utakmice protiv Slovenije biće odigrane u sklopu EHF nedelje, 21. i 22. marta, u Zrenjaninu i Novom Sadu.

"Plan stručnog štaba je da za te dve utakmice pozovemo devojke koje nisu igrale za A reprezentaciju, a koje su potencijalni kandidati. Želimo da vidimo u kakvoj su formi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i šta možemo od njih da očekujemo. Biće izmenjen sastav u odnosu na Evropsko prvenstvo koje se krajem prethodne godine odigralo u Hrvatskoj i Mađarskoj. Imaćemo dva nova leva krila i dva nova desna krila", rekao je Bošković za sajt Rukometnog saveza Srbije (RSS).

Utakmice protiv Slovenije poslužiće kao dobra provera pred baraž sa Rumunijom za plasman na Svetsko prvenstvo u Danskoj.

"Nadam se da će sve devojke biti zdrave za baraž sa Rumunijom. Biće to dve teške utakmice, ali očekujem da prođemo", zaključio je Bošković.

Svetsko prvenstvo u Danskoj održaće se od 5. do 20. decembra u Danskoj, dok su mečevi sa Rumunijom na programu u junu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Selektor rukometašica Bošković: Sa izmenjenim sastavom protiv Slovenije

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 10:08

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da će nacionalni tim u izmenjenom sastavu nastupiti na prijateljskim mečevima protiv selekcije Slovenije...Utakmice protiv Slovenije biće odigrane u sklopu EHF nedelje, 21. i 22. marta, u Zrenjaninu i Novom Sadu..."Plan stručnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.