Izvor: Blic, 19.Maj.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATI VOZAČ UBIO DVE MEDICINSKE SESTRE Ulazeći sa sporednog puta, džipom razneo automobil

Medicinske sestre iz Zrenjanina, Cvetana Adamov (28) i Dragica Felbab (30) poginule su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bašaidu kod Kikinde.

Obe su radile na Gerijatriji Opšte bolnice u Kikindi, a živote su izgubile u automobilu "ford fiesta" kada je na njih naleteo džip "lend rover" stranih registarskih oznaka kojim je upravljao N. Z. (33) iz Beograda.

Zrenjaninke su automobilom išle glavnim putem prema Kikindi, a očevici kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se džip kretao velikom brzinom i dolazio je sa lokalnog puta iz pravca Torde. Od siline udara medicinske sestre stradale su na licu mesta.

U kikindskoj policiji još ne saopštavaju tačan uzrok nesreće, ali je, najverovatnije, da vozač nije stao da propusti vozila koja su se kretala glavnim magistralnim putem.

Kako saznajemo, ove dve medicinske sestre već dugo godina rade u kikindskoj bolnici i svakodnevno su putovale uz Zrenjanina na posao.

Ovo je druga teška saobraćajna nesreća na putevima u severnom Banatu u poslednjih šest dana u kojima je poginulo petoro mlađih ljudi. Prva se dogodila u subotu uveče na putu Kanjiža-Horgoš u kojoj je poginulo dvoje Kikinđana i jedan Kanjižanin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.