Izvor: BujanovackiGlas.info, 01.Sep.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOORDINACIONO TELO DARUJE PRVAKE

Bujanovac, 1. septembar  2015. (Bujanovačke) – Svi đaci prvaci iz Bujanovca, Preševa i Medveđe, njih 904, dobiće od Koordinacionog tela za jug Srbije besplatne školske torbe i đački pribor, saopštila je Služba ovog državnog tela.
Njima je, uz to, predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković čestitao polazak u školu i poželeo da ova generacija „iznedri ličnosti kojima ćemo se sutra ponositi“.
Ovo je, da podsetimo, peti put za redom, kako Koordinaciono telo >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << na ovaj način pomaže prvake njihove roditelje.
Vrednost donacije iznosi 2.465.649 dinara za PDV-om, a u Koordinacionom telu ističu da je čitav postupak sproveden u skladu sa Zakonom o javnim nabakama.
R.I.
 

Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.