APEL STEFANOVOG BRATA Potraga za nasilnicima koji su brutalno izboli mladića u Nišu

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL STEFANOVOG BRATA Potraga za nasilnicima koji su brutalno izboli mladića u Nišu

Saša Stanković, rođeni brat Stefana Stankovića (23) iz Niša koji je brutalno izboden 22. novembra pola časa iza ponoći na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu, objavio je na Jutjubu video snimak trojice mladića za koje se sumnja da su napadači.

On je apelovao na građane da prijave policiji ukoliko po garderobi ili hodu uspeju da identifikuju nekoga od njih.

-Ovo su osobe koje su nanele povrede opasne po život mom bratu. Molim sve ljude koji mogu da prepoznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekog od ove tri osobe, po garderobi, hodu ili bilo čemu, bilo kakav detalj, da odmah jave PU-NIŠ, odseku za krvne delikte, apeluje Saša.

POGLEDAJTE Ovo je snimak trojice napadača koji su izboli mladića u Nišu: 
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DA LI IH PREPOZNAJETE? Potraga za nasilnicima koji su brutalno izboli mladića u Nišu

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Saša Stanković, rođeni brat Stefana Stankovića (23) iz Niša koji je brutalno izboden 22. novembra pola časa iza ponoći na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu, objavio je na Jutjubu video snimak trojice mladića za koje se sumnja da su napadači...On je apelovao na građane da prijave policiji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.