Zvali su je “nilski konj”, a danas ima 35 kilograma manje i izgleda kao ZVER

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvali su je “nilski konj”, a danas ima 35 kilograma manje i izgleda kao ZVER

Jedan događaj od pre nekoliko godina naterao je Pegi Pulen da stvari uzme u svoje ruke i napornim treninzima promeni lični opis. Dok je sa decom bila na bazenu u Juti jedan od mališana prišao joj je i nazvao je nilskim konjem. Pegi je tada imala 48 godina i više od 90 kilograma.

Kada je došla kući, zatvorila se u svoju sobu i plakala, bila je toliko razočarana da nije mogla da razgovara sa porodicom.

A post shared by Peggy Pullen (@peggy_pullen) on Mar 4, 2016 at 8:13pm >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << PST

"Nisam htela više da jedem, niti da izlazim iz sobe. Bila sam u izutetno lošem stanju. Morala sam nešto da uradim sa kilažom. Znala sam da moram da napravim izbor, kako bi moja deca mogla da izvuku pouku", rekla je Pulen za "Tudej".

A post shared by Peggy Pullen (@peggy_pullen) on Dec 9, 2015 at 3:01am PST

Ova odlučna žena nije sedela skrštenih ruku, veće je odmah sutradan upisala program od 12 nedelja na sajtu BodyBuilding.com. Prema njenim rečima, najteža stvar bila je da okači slike pre i posle napornih treninga, jer se stidela svog prethodnog izgleda, kao i da se prilagodi pravilima ponašanja u teretani.

A post shared by Peggy Pullen (@peggy_pullen) on Oct 18, 2016 at 7:18pm PDT

"Ostali korisnici su mi se smejali i zadirkivali me, nije im se svidelo da vežbaju sa jednom starijom, debelom ženom", rekla je Pegi.

Uprkos problemima i poteškoćama sa kojima se suočila, nije odustala, nastavila je sa treninzima snage i zdravom ishranom i za manje od 10 meseci smršala 35 kilograma.

A post shared by Peggy Pullen (@peggy_pullen) on Aug 6, 2016 at 12:07pm PDT

"Stvarna promena dolazi izunutra. Ako možete da promenite način razmišljanja, u stanju ste da uradite sve", poručila je Pulen.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.