Zlostavljani tigrovi ulaze u vodu po prvi put (VIDEO)

Izvor: B92, 28.Avg.2016, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlostavljani tigrovi ulaze u vodu po prvi put (VIDEO)

Lili i Karli su dve mlade tigrice koje su za veoma kratko vreme iskusile sve strahote koje jedna divlja životinja može da oseti.

Međutim, one su imale sreću da budu izbavljene i poslate na neko srećnije mesto, gde će dobiti ljubav i pažnju. Pošto nisu mogle da budu vraćene u divljinu, one su premeštene u jedan zoo-vrt u kom se oporavljaju od teškog života i zlostavljanja koja su doživele.

Jedan od najdirljivijih trenutaka u njihovom oporavku bio je i njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi susret sa vodom, a ove scene deo su dokumentarnog filma koji je o njima snimio je Međunarodni fond za pomoć životinjama.

Pogledajte kako izgleda prvi susret ovih životinja sa vodom.

Izvor: zivotinje.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zlostavljani tigrovi ulaze u vodu po prvi put (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 28.Avg.2016

Lili i Karli su dvije mlade tigrice koje su za veoma kratko vrijeme iskusile sve strahote koje jedna divlja životinja može da osjeti.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.