Zašto muškarce više uzbuđuju starije žene

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto muškarce više uzbuđuju starije žene

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da muškarcima nije toliko bitno koliko žena ima godina, već kako izgleda.

Iz nekog razloga, grupa muškaraca u dvadesetim godinama koja je učestvovala u istraživanju znatno češće je birala fotografije atraktivnih žena u četrdesetim godinama, nego mlađih ili manje zgodnih žena.

Evo zašto naučnici misle da su starije dame bolje u krevetu:

Znaju šta rade

Do tridesete ili četrdesete godine žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je već imala nekoliko seksualnih iskustava, a svi znamo da nam iskustvo omogućava da budemo bolji u nečemu.

Preuzimaju inicijativu

Zbog razlike u godinama, vrlo je verovatno da će starija osoba imati ulogu "učitelja", a mlađa ulogu "učenika". Ovo može biti frustrirajuće i ograničavajuće za damu van kreveta, ali nekako savršeno funkcioniše u njemu.

Ne žure

Svi znamo da je ženama potrebno više vremena da se "zagreju". Starije žene se ne izvinjavaju zbog toga, one znaju kako da uživaju u dugim epizodama seksa.

Pokazuju znake uživanja

Muškarci smatraju da je mnogo izazovnije voditi ljubav sa starijom damom koja reaguje na njihove nadražaje, nego sa znatno mlađom, savršenog tela, koja ne reaguje. Oni navode da ih ovo mnogo više uzbuđuje nego ženska lepota sama po sebi.

Pune su samopouzdanja

Mnogi terapeuti navode da je ovo ključni razlog zašto starije žene privlače mlađe muškarce. Žena koja je puna samopouzdanja uvek je privlačna.

Ne plaše se da kažu šta im prija

Ovo je najbolji savet koji bi starije žene mogle da daju mlađim ženama – nećete dobiti ono što želite ukoliko ne pitate. Veliki broj mladih žena odbija da daje instrukcije svojim ljubavnicima jer očekuju od njih da znaju šta treba da rade, ili misle da će muškarac instrukciju shvatiti kao kritiku.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.