Zaboravite izbeljivače, jer ova namirnica čini vaše rublje blistavo belim!

Izvor: Prva.rs, 30.Apr.2017, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite izbeljivače, jer ova namirnica čini vaše rublje blistavo belim!

Pratite nas i na Viberu! Limun je odlično prirodno sredstvo koje uspešno zamenjuje hemikalije u domaćinstvu, pomaže kod čišćenja, ali je odličan saveznik i u službi nege i lepote. 
Limunom ćete sprečiti neugodan miris iz kante za đubre, a potrebno je samo da u kesu sa đubretom ubacite nekoliko narezanih komada limuna. Zahvaljujući njima, dok vam je kesa sa đubretom u kući, nećete je ni osetiti. 
Pored toga, limun je sjajan za izbeljivanje rublja. Dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je da iscedite pola šoljice limunovog soka i dodati to pre ubacivanja praška u mašinu za veš. Kiselina će pomoći da mrlje i tragovi sa belog rublja nestanu što pre.
Poludeli ste kada ste videli roj mrava u vašem domu i brže-bolje ste pohitali da iznađete rešenje. Nema potrebe da se nervirate, jer limun sigurno imate kod kuće, a sasvim je dovoljan da mravi nestanu. Pošto oni ne vole limunsku kiselinu, iscedite sok kod vrata i pukotina kroz koje se mravi provlače i više im neće pasti na pamet da kroče. 



 
 
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.