ZNAMO DA VAS ZANIMA 5 sigurnih znakova da se on zaljubio

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jan.2015, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAMO DA VAS ZANIMA 5 sigurnih znakova da se on zaljubio

Kada je zaljubljen on to pokazuje na sitnim stvarima. Evo i kojim…

1. Pamti stvari

Veliki je uspeh i kad zapamti neke veće stvari, a kad počne pamtiti i one manje, poput kad imaš neki važan sastanak na poslu ili imena baš svih tvojih prijateljica, to je to.

2. Obožava tvoje telo

Za njega si ti najlepša žena na svetu i uopšte ga nije briga za celulit, oko kojeg samo ti dramiš.

3. Smiren je

Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ste na početku i upoznajete se I za očekivati je da mu se neke stvari iz tvoje prošlosti neće svideti. Ali, on će ih sve poslušati i - ostati smiren. Ili će svoju uzrujanost pokazati na način koji te neće povrediti.

4. Želi da ti udovolji

Gledanje maratona ženskih serija u subotu veče? Nije mu problem, jer to tebe čini srećnom, a to je najvažnije.

5. Priča o tebi na sva usta

"E, baš sam rekao drugovima za tebe i jedva čekaju da te upoznaju." Sve je jasno. Zašto bi ikad ikome pričao o tebi, ako ne želi da octanes kraj njega?

Izvor: Index.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.