ZALAZAK SUNCA U KOSI: Ako ovog leta nemate ovakvu frizuru, bolje da se ne pojavljujete na plaži! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALAZAK SUNCA U KOSI: Ako ovog leta nemate ovakvu frizuru, bolje da se ne pojavljujete na plaži! (FOTO) (VIDEO)

Frizeri su otkrili novi "hair style", koji su nazvali "zalazak sunca", zbog boja koje dočaravaju upravo ovu pojavu. Novi trend podrazumeva farbanje kose u različite nijanse koje možemo primetiti tokom sutona, a koje daju živost vašem ukupnom stilu.

Najnoviji izum frizera širom sveta je zalazak sunca u kosi. Samo par meseci posle promocije, može se reći da su žene totalno poludele za ovom frizurom, piše Daily Mail.

Toliko su oduševljene da su preplavile društvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mreže slikama svog novog izgleda, pa se na Instagramu do sada našlo preko 10.000 snimaka "zalaska sunca".

Prednost novog trenda je to što možete da iskoristite svoju maštu i da vaša boja kose varira od umerene do ekstremne, u zavisnosti od toga šta umete da iznesete.

A photo posted by pammy lou (@pamlouie) on May 13, 2016 at 1:54pm PDT

A photo posted by Le Foxx Creations (@lefoxxcreations) on May 5, 2016 at 5:32pm PDT

A photo posted by C H A N T A L M U R P H Y (@chantal_murphy) on Mar 23, 2016 at 6:19pm PDT

A photo posted by Alexia Davies (@alexiadavieshair) on Apr 15, 2016 at 9:28am PDT

Pogledajte proces nastajanja frizure "zalatak sunca".



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.